Free Shipping for 2 pcs & Above | Extra 15% Off for Members | 30% Birthday Discount for Members | 5% Referral Commission

SKIRTBYSISTERS - Modest & Comfortable Skirt Specialist


2 DAILY FLARE SKIRT for RM100
(You SAVE RM38)

4 DAILY FLARE SKIRT for RM180
(You SAVE RM96)

 

SHOP COMBO NOW


2 FEMININE OFFICE SKIRT for RM120
(You SAVE RM78)

 

SHOP COMBO NOW

 

  • 2 different Materials
  • 3 types of Skirt
  • 3 types of Blouse
  • 11 colors to choose from

 

SHOP NOW

BLACK & WHITE TOP

LONG CARDIGAN

KIMONO CARDIGAN

VIOLET BLOUSE

WARDA LONG BLOUSE

WARDA OFFICE TOP

INNER BLOUSE BASIC

INNER BLOUSE SALOMA

What Our Customers Say :
"Saya memang banyak pakai SkirtBySisters ni… sanggup datang dari Johor semata-mata nak beli dekat butik… best sangat, cutting cantik."
"Pakai skirt ni memang best. Terutama orang macam saya suka nampak cutting dan nampak slim. Memang cun! Good job!"
"Tak dinafikan, cutting skirt cantik dan material sangat best. Tak rugi beli 2. Hari ni dah pakai pi keje."
"Cantik jahitan & potongan, kemas. InsyaAllah lain kali boleh beli lagi dengan SkirtBySisters. Dipercayai…."
"Walaupun berbadan gemok… dalam 68kg tetap nak pakai juga skirt kembang ni… tak nampak kembang sangat pun badan. Saya ibu beranak 6 berumur 40 tahun pun boleh pakai juga."
"Berbaloi sangat2… Quality kain baik... Jahitan kemas… dan bila pakai macam ala-ala princess… Memang cantik."
"Skirt saya dah sampai semalam… nak nangis bila tengok skirt tu sebab skirt tu cantik sangat… rasa rugi plak tak amik sepasang dengan baju. Material, jahitan semua tip top. Memang puas hati… berbaloi dengan harga. Bila pakai tu terletak elok."
"Wearing SkirtBySisters’s skirt makes me even more confident!"
"Dalam banyak-banyak skirt saya pernah beli, saya paling suka skirtbysisters ni. Saya beli dah 3 helai.. macam nak beli lagi nanti… comfort sangat! Thanks SkirtBySisters sebab jual produk yang bermutu!"
"Perfect size M and the cutting is really good. And of course the material too."
" SkirtBySisters memang cantik dan selesa sangattt. Cantik je dalam gambar tak jarang pun. SkirtBySisters memang terbaik!"
#{message}
#{time_ago}