#MYCYBERSALE

   

What Our Customers Say :
" SkirtBySisters memang cantik dan selesa sangattt. Cantik je dalam gambar tak jarang pun. SkirtBySisters memang terbaik!"
"Saya memang banyak pakai SkirtBySisters ni… sanggup datang dari Johor semata-mata nak beli dekat butik… best sangat, cutting cantik."
"Tak dinafikan, cutting skirt cantik dan material sangat best. Tak rugi beli 2. Hari ni dah pakai pi keje."
"Dalam banyak-banyak skirt saya pernah beli, saya paling suka skirtbysisters ni. Saya beli dah 3 helai.. macam nak beli lagi nanti… comfort sangat! Thanks SkirtBySisters sebab jual produk yang bermutu!"
"Wearing SkirtBySisters’s skirt makes me even more confident!"
"Pakai skirt ni memang best. Terutama orang macam saya suka nampak cutting dan nampak slim. Memang cun! Good job!"
"Walaupun berbadan gemok… dalam 68kg tetap nak pakai juga skirt kembang ni… tak nampak kembang sangat pun badan. Saya ibu beranak 6 berumur 40 tahun pun boleh pakai juga."
"Cantik jahitan & potongan, kemas. InsyaAllah lain kali boleh beli lagi dengan SkirtBySisters. Dipercayai…."
"Perfect size M and the cutting is really good. And of course the material too."
"Skirt saya dah sampai semalam… nak nangis bila tengok skirt tu sebab skirt tu cantik sangat… rasa rugi plak tak amik sepasang dengan baju. Material, jahitan semua tip top. Memang puas hati… berbaloi dengan harga. Bila pakai tu terletak elok."
"Berbaloi sangat2… Quality kain baik... Jahitan kemas… dan bila pakai macam ala-ala princess… Memang cantik."